Katukillan musiikki sivut 

Musiikkia kaduilta

ja Katukillan KatuA bändiltä

 

KatuA

KatuA bändin jäsenistö:

Toni soittaa koskettimia, säveltää ja ilman hänen läsnäoloaan homma ei vaan meinaa toimia millään! Tonilla on ehkä maailman rautaisimmat hermot ja kultaisin sydän.

Rea on KatuA bändin kitaristi, mutta omaa myös kauniin lauluääneen. Rea taitaa konemusiikin artistinimellä Metsänhaltija ja keikkailee sooloartistina (REA) esittäen mm. pop-iskelmä covereita.

Katja on monitaituri, kokenut esiintyjä ja upeaa lauluääntään hän on alkanut kehittää jo nuorena. Katja toimii myös A-Killan sirkus-vertaisohjaajana. Katjan iloinen olemus ja posiitivinen asenne tarttuu myös muihin!

Annika on bändin laulava sairaanhoitaja ja Katukilta-hankkeen ohjaaja. Innostus biisien sanoittamiseen oli sysäys bändin syntyyn.

Antti on Katukillan ohjaaja, bändin rytmikone Cajon-perkussion takana ja ylä-äänilaulun innokas harrastaja.

KatuA on A-Killan katukilta-hankkeen oma bändi, mistä myös nimi bändille tulee. KatuA esittää omia biisejä sekä covereita. Haluamme esittää kappaleita, joilla on meille merkitystä ja niiden sanoma myös koskettaa. Olemme melko tuore bändi, joten olemme mielellämme säännöllisen treenaamisen lisäksi keikkailemassa saaden lisää esiintymiskokemusta.